Чорнобаївська, Білозерська та Станіславська громади працювали над комунікаційними планами майбутніх проєктів

 

Представники Чорнобаївської, Білозерської та Станіславської громад 2 дні активно працювали над розробкою комунікаційних планів для майбутніх проєктів з відновлення.

Під час воркшопу учасники визначали цільові аудиторії, систематизували канали комунікації, формували ключові повідомлення та складали контент план на найближчі декілька місяців.

Незабаром у трьох зазначених громадах будуть реалізовуватися 11 проєктів, які розроблялися на основі зібраних раніше ідей від місцевих мешканців.

Більш детально про майбутні проєкти ми розкажемо ще окремо. Нагадаємо, що у листопаді 2023 - лютому 2024 року Фонд «Об’єднання» у співпраці з військовими адміністраціями Станіславської, Білозерської та Чорнобаївської громад у декілька етапів проводив збір ідей щодо бажаних ініціатив у сфері відновлення серед населення, яке виїхало, і яке залишається у зазначених громадах. Було зібрано 595 ідей

Після оцінки ідей, у громадах були сформовані ініціативні групи за участі представників влади та громадськості, які обговорили ініціативи та розробили 11 повноцінних проєктів. Кожен із проєктів передбачає як фінансування від донора, так і співфінансування кожної з трьох громад. 

Наш фонд на кожному з етапів надавав консультації громадам щодо втілення кожного кроку, залучав до процесу місцеве населення, будував діалогові майданчики для ініціативних груп, допомагав із розробкою проєктів та інформаційно супроводжував діяльність.