Наш Фонд передав ДСНС в Херсонській області 3 комплекти систем нічного бачення

Наш Фонд передав Головному управлінню ДСНС в Херсонській області 3 комплекти систем нічного бачення для транспортних засобів вартістю 87000 грн. Це сучасне обладнання значно покращить можливості наших рятувальників, дозволяючи їм ефективніше працювати вночі, убезпечуючи їх від російських дронів.

І це ми мали честь зробити не самі, а з представниками НУО NESEHNUTÍ, нашими постійними партнерами, разом з якими ми придбали ці системи.  

А ще разом із журналістом чеського видання Denik Alarm поспілкувались із заступницею Головного управління ДСНС в Херсонській області, Катериною Гавриловою. Вона розповіла про виклики, з якими зіткнулись рятувальники після деокупації правобережної Херсонщини, про допомогу від благодійних організацій та ризики роботи в прифронтовому місті.  Ця зустріч дозволила нашим міжнародним партнерам більш глибоко зрозуміти виклики та потреби, з якими щоденно стикаються наші рятувальники на правобережній Херсонщині.

Ми щиро вдячні нашим чеським партнерам за їхню постійну підтримку та важливий внесок у розвиток наших спільних безпекових ініціатив на Херсонщині.